Vår personal

Mer om oss som jobbar för dig

Johan Edlund

Mc-försäljning & arbetsledare

Johan har sedan barnsben varit intresserad av hojar så han är en tvättäkta entusiast. På MC-Kompaniet började han 2007 för att få lite av sina behov stillade. 2015 växlade Johan upp ett par steg och klev in som delägare ihop med “Eken” och Magnus.
Många olika tvåhjulingar har passerat Johans garage genom åren. Favorithojen är Kawasaki Z1000! Hojkarriären började dock på en något tamare Honda Rebel 125 med 11,8 vilda hästar och fransar på styret.
Övrig fritid läggs mycket på styrketräning, löpning & cykling, allt för att hålla formen!

johan@mc-kompaniet.se

Stefan Runesson

Säljare mc & tillbehör

Mer info kommer!

stefan@mc-kompaniet.se

Daniel Wall Renström

Skador & mc-försäljning samt personlig utrustning

Daniel av årsmodell 1994 har trots sin relativt låga ålder redan avverkat en hel radda med olika hojar, såsom Banditer, KTM Supermotards mm. Hojkarriären inleddes som 3-åring på en eldriven polishoj som han med maximal framgång plöjde ned grannarnas tulpaner med. Nuvarande bågen är en Gixxer 600 men det är den brutala SuperDuke 1290 R som hägrar mest. När han inte jobbar eller åker hoj så är det alla sorters fysisk träning samt trumslagande med ko-gänget hemma i Falköping på schemat. När Daniel får semester framöver så är det antingen skidåkning eller ett besök på Cote d´Azur för att äta oxe (eller kanske en ko då) som hägrar. Muu..

daniel@mc-kompaniet.se

Pontus Hermansson

reservdelar

Mer info kommer!

reservdelar@mc-kompaniet.se

Joakim "Eken" Eriksson

Verkstadstekniker

Ekens tvåhjuliga karriär startade med en Yamaha FS1 moped som icke fick trimmas för pappa Börje. Den första tunga hojen var en Yamaha FZR 1000. Eken är en glad prick som började jobba hos oss 1998 och är därmed en veteran i gänget. 2015 blev Eken delägare i bolaget. Fritiden vintertid ägnas delvis åt hockey som tränare för knattar & den egna veteranhockeyn. Hoj åker han också, enhel del enduro på en KTM 250 men favvohojen på gata är Suzuki GSX-R 750.
Om du träffar Eken så fråga om han inte kan dra en kul vits! Eken är en mästare på att komma ihåg roliga vitsar! Not...

Verkstaden@mc-kompaniet.se

Magnus Gustafsson

Verkstadstekniker

Magnus gillar både gata och skog och har provat på det mesta. Favorithojen är Kawasaki Z800 som enligt Magnus är den perfekta kombinationen för en trevlig tur. För ren transport så kör han antingen Burgman 400 eller sin blåa sossecontainer. Fritiden spenderas övrigt i punksvängen och trumspelande till grannarnas stora förtret. Vill man höra och se Magnus spela live så ska man alltså köpa en biljett till "Vänsternävens" spelningar.
Tjänsten på MC-Kompaniet började 2006 och eftersom han älskar sitt jobb till den så milda grad så blev han tillsammans med "Eken" & Johan delägare av företaget 2015.

Verkstaden@mc-kompaniet.se

RORY MCCOO

Verkstadstekniker

Mer info kommer!

Verkstaden@mc-kompaniet.se

Auktoriserad återförsäljare av

  • Kawasaki
  • Suzuki
  • KTM