Vår personal

Mer om oss som jobbar för dig

Björn Jakobsson

Säljare mc

Björn ägnar det mesta av sin fritid till allehanda sporter såsom golf, fotboll, styrketräning, löpning, tennis, spjutkastning, springning, spinning, löpning, cykling mm.
Tjänsten i Väring började 1999 och under tiden 2004-2015 var han delägare för att sedan kliva åt sidan och låta yngre förmågor axla ansvaret. Hojkarriären började på en Honda NSR 125 och efter det blev det bl.a en Suzuki DR 350 som primärt användes för att lära sig konsten att göra snygga wheelies. Idag kör Björn allra helst nakna hojar som Z1000 och Superduke. Som äkta knutte är han ingen fantast av bilar, bär de bara honom till jobbet och tillbaks så är han nöjd.

bjorn@mc-kompaniet.se

Mattias "Sjöbacka" Andersson

Säljare mc

Sjöbacka grundade MC-Kompaniet 1996 ihop med kompanjonen Gustav Persson. Fram till 2015 var han delägare för att sedan kliva lite åt sidan och låta en yngre generation ta över rodret. I unga år var Sjöbacka bygdens “moppeguru” under slutet av 80-talet. Tillsammans med kompisen Johan mekade de 2-hjulingar på en mörk vind med lättklädda damer på väggarna. Även vadslagning av tveksam art med Bingförgasare som pris utövades. Apropå moppe så håller Sjöbacka på och renoverar en gammal Örnen Flyer modell 35. När suget efter mer effekt kommer så kör Sjöbacka gärna KTM 1190 Adventure R som han tycker passar bra både till grus & bus.

ma@mc-kompaniet.se

Johan Edlund

Säljare mc

Johan har sedan barnsben varit intresserad av hojar så han är en tvättäkta entusiast. På MC-Kompaniet började han 2007 för att få lite av sina behov stillade. 2015 växlade Johan upp ett par steg och klev in som delägare ihop med “Eken” och Magnus.
Många olika tvåhjulingar har passerat Johans garage genom åren. Favorithojen är Kawasaki Z1000! Hojkarriären började dock på en något tamare Honda Rebel 125 med 11,8 vilda hästar och fransar på styret.
Övrig fritid läggs mycket på styrketräning, löpning & cykling, allt för att hålla formen!

johan@mc-kompaniet.se

Susanne Karlsson

Säljare av personlig utrustning

Susanne började sin karriär på MC-Kompaniet 2007 och gillar verkligen att sälja och greja med allt vad som har med mc-kläder att göra. Susanne har åkt hoj i många år men mest som passagerare, dock övningskörde hon mycket flitigt för några år sedan. Susannes favorithoj idag är Kawasaki 1700 Voyager men helst då från passagerarplatsen.

susanne@mc-kompaniet.se

Alexander Lundqvist

Säljare tillbehör mm.

Alex är en alltid glad & positiv grabb som är 21 år och självklart kör han hoj! Just nu är det en Kawasaki ER-6n (A2 då) som står i garaget. Karriären på MC-Kompaniet började han direkt efter gymnasiet år 2015.
På fritiden gillar Alex att använda sin kropp... han gillar t.ex att dyka, löpa och cyklar gärna på sin mountainbike.
Alex började sin hojkarriär redan i unga år på crossbanan och som vintersport var det ishockey som gällde.

Jenny Pettersson

Säljare tillbehör mm.

Jenny är en mycket glad tjej som kör mycket hoj, även hon föredrar nakna hojar som Z1000 och KTM Duke. Eftersom hennes bättre hälft både är körskolelärare och stuntman så har hon provat på det mesta på både ett och två hjul.
Den övriga fritiden ges mest till sina havremopeder alternativt inlinesåkning till Haparanda.

Joakim "Eken" Eriksson

Verkstadstekniker

Ekens tvåhjuliga karriär startade med en Yamaha FS1 moped som icke fick trimmas för pappa Börje. Den första tunga hojen var en Yamaha FZR 1000. Eken är en glad prick som började jobba hos oss 1998 och är därmed en veteran i gänget. 2015 blev Eken delägare i bolaget. Fritiden vintertid ägnas delvis åt hockey som tränare för knattar & den egna veteranhockeyn. Hoj åker han också, enhel del enduro på en KTM 250 men favvohojen på gata är Suzuki GSX-R 750.
Om du träffar Eken så fråga om han inte kan dra en kul vits! Eken är en mästare på att komma ihåg roliga vitsar! Not...

Verkstaden@mc-kompaniet.se

Magnus Gustafsson

Verkstadstekniker

Magnus gillar både gata och skog och har provat på det mesta. Favorithojen är Kawasaki Z800 som enligt Magnus är den perfekta kombinationen för en trevlig tur. För ren transport så kör han antingen Burgman 400 eller sin blåa sossecontainer. Fritiden spenderas övrigt i punksvängen och trumspelande till grannarnas stora förtret. Vill man höra och se Magnus spela live så ska man alltså köpa en biljett till "Vänsternävens" spelningar.
Tjänsten på MC-Kompaniet började 2006 och eftersom han älskar sitt jobb till den så milda grad så blev han tillsammans med "Eken" & Johan delägare av företaget 2015.

Verkstaden@mc-kompaniet.se

Mikael Smedman

Verkstadstekniker

Smedman började jobba på MC-Kompaniet 2012 och har ett maffigt hojregister bakom sej. Hans senaste förvärv är en Moto Guzzi Breva 1100 och det är hoj nummer 47 i ordningen! Vissa dagar så föredrar Smedman dock fyra hjul och då är det hans Suzuki Kingquad som gäller.
I övrigt gillar Smedman eldiga italienskor, en hel knippe Fiat står hemma på uppfarten. Assolutamente folle!

Lotta Albertsson

Ekonomi

Lotta, eller Liselott som vi kallar henne, började 2017 hos oss. Här har hon fullt upp med att försöka hålla reda på alla papper som vi andra kastar över henne efter bästa förmåga. På fritiden plockar hon gärna svamp med sin hund Exi, eller åker hoj med gubben Lennart. Om du frågar Lotta vad hon vill bli när hon blir stor har hon inte riktigt bestämt sig ännu, men att betala fakturor till Kawasaki är det roligaste hittills säger hon.

ekonomi@mc-kompaniet.se

Auktoriserad återförsäljare av

  • Kawasaki
  • Suzuki
  • KTM